Ga naar de inhoud

Sponsorkliks

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Toerclub Excelsior Haarlem, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Toerclub Excelsior Haarlem ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Toerclub Excelsior Haarlem.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Ga hier direct naar onze sponsorklikpagina

Wil je Toerclub Excelsior Haarlem ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Toerclub Excelsior Haarlem. Voor jou een kleine moeite, voor Toerclub Excelsior Haarlem zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Toerclub Excelsior Haarlem. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Toerclub Excelsior Haarlem hier direct van!
Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Toerclub Excelsior Haarlem weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Toerclub Excelsior Haarlem is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Let op: bestellingen via app’s op je telefoon leveren GEEN geld voor de Toerclub op, bestel via je PC of Laptop!

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert Toerclub Excelsior Haarlem dan niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van Toerclub Excelsior Haarlem op
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=12267 ( je kan deze link ook bij je favorieten in je browser zetten)