Ga naar de inhoud


Vinkesteyn: uw vertrouwde installateur in Haarlem en omstreken.
Al meer dan 50 jaar is Vinkesteyn een begrip in Haarlem en omstreken. Wij zijn dé specialist op het gebied van installatie en onderhoud van cv-ketels, vloerverwarming, het verbouwen van badkamers en duurzame oplossingen. U kunt bij ons een gedegen advies verwachten, gebaseerd op jarenlange praktijkervaring. Daarnaast maken wij gebruik van kwalitatief materiaal en in combinatie met ons vakmanschap bent u verzekerd van een hoogwaardige installatie. Met als kers op de taart: bij storingen wordt u binnen 24 uur geholpen. Onze allround installateurs staan voor u klaar in Haarlem, Hoofddorp, Zandvoort, Bloemendaal, Amsterdam en omstreken.

Elektrotechnisch installatiebureau Cees Boer is gevestigd in Haarlem. Het bedrijf bestaat sinds 1958 en houdt zich bezig met o.a. de aanleg en het onderhoud van elektrische installaties voor bedrijven en particulieren. Wij hebben ons gespecialiseerd in het ontwerpen en uitvoeren van verscheidene werkzaamheden en werken op basis van uw wensen. Aanleg en onderhoud van elektrische installatie, Inbraakbeveiliging, Datanetwerken, Intercominstallaties, Rookmelders, Boiler-reparatie.

Loodgietersbedrijf Gebr. Grapendaal is een middelgroot installatiebedrijf. Het bedrijf is in 1962 opgericht door Karel en Joop Grapendaal. In de begintijd leverden we voornamelijk zinken artikelen. Later werd de service uitgebreid met loodgieterswerk op locatie, renovatiewerkzaamheden en de aanleg van gas- en waterleiding.We werken hoofdzakelijk in de woningbouw voor particulieren, aannemersbedrijven, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen en verenigingen van eigenaren. Met onze ervaren VCA-gecertificeerde monteurs zijn we uitgegroeid tot hét installatiebedrijf in de regio Haarlem. We zijn aangesloten bij Techniek Nederland, InstallQ én zijn een Kenteq erkend leerbedrijf. Zo houden we de kwaliteit van ons werk hoog.

Al 20 jaar is DASIA dé wielersport specialist van Haarlem en omstreken! In onze prachtige showroom van ruim 500m2 aan het Spaarne in Haarlem kunt u terecht voor Racefietsen, Mountainbikes, Crossfietsen, Hybridefietsen, Baanfietsen, Tijdritfietsen, Speedbikes, E-Bikes en onze eigen custom- made strandfietsen. Dasia Wielersport is dealer van de fietsmerken Bianchi, Cervélo, Cube, Eddy Merckx en Jan Janssen. Of je nu gaat beginnen met wielrennen of al langer op de racefiets zit, bij Dasia geven we persoonlijk advies afgestemd op jouw wensen.

Leden krijgen bij Dasia wielersport 10% korting bij aanschaf van accessoires.

Duursport.nl is dé specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en onze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding voor Duursporters en krachtsporters.

Leden krijgen bij Duursport korting op de producten AMACX, HIGH5,TACTIC en DYNAMIC

Wilt u van uw bedrijfsevenement, bruiloft of familiefeest een unieke belevenis maken? Laat dan BBQ compleetverzorgd de catering verzorgen. Onze chefs grillen ter plaatse vers vlees, verse vis en groenten op onze professionele BBQ. Dit vullen we aan met in onze keuken bereide salades en andere side dishes. En vanzelfsprekend – we dragen immers zorg voor de complete verzorging van uw evenement – nemen wij ook statafels, borden, bestek en parasols mee. Uw BBQ, onze zorg!

Wil jij fitter worden, harder fietsen, wat kilo’s kwijt, trainen voor een triathlon, binnen het uur de Alpe d’Huez beklimmen, of gewoon lekker een uurtje sporten? Bij Wattworks zit je goed in het zadel: Slimme indoor cycling classes voor alle niveau’s. Op en naast de fiets, in een groep en solo.