Ga naar de inhoud

Kilometerregistratie

Uitleg over de kilometer registratie
We hebben de kilometerregistratie simpeler gemaakt.
We maken geen onderscheid meer in club-kilometers en andere gereden kilometers, maar tellen ALLE door jou gereden kilometers in dat jaar bij elkaar op.

Herinnering / wereldbol
Je ontvangt een herinnering bij de volgende km standen: 5.000, 10.000, 25.000, 60.000, 80.000, 100.000, 120.000, en verder elke + 20.000 kilometer. Een wereldbol is er bij 40.000 kilometer (is gelijk aan rondje om de wereld).

Wisselbeker en overzicht gereden kilometers
De wisselbeker wordt uitgereikt aan degene die in dat jaar de meeste clubkilometers op zaterdag heeft gefietst. Ga naar de ledenpagina voor het jaaroverzicht.

Prijzen en kilometer jaarplaatjes
Iedereen die daar belangstelling voor heeft en dit aangeeft via hiervoor genoemd email adres, ontvangt een kilometerplaatje met daarop gegraveerd het jaartal en de gereden kilometers in dat jaar. Als je wilt krijgt je ook een standaardplankje waar je de plaatjes overzichtelijk op kan aanbrengen.

Doorgeven kilometers
Direct na afloop van het kalenderjaar (voor 20 januari) geef je zelf de kilometers – die je vanaf 1 januari t/m 31 december hebt gereden – door (uiteraard vertrouwen we op je eerlijkheid !). In de daarop volgende voorjaarsvergadering worden de kilometerstanden bekend gemaakt en de prijzen (herinnering, wereldbol, standaards, wisselbeker enzovoorts) uitgereikt.

Vul via de ledenpagina het formulier kilometerregistratie in om je gereden kilometers van het afgelopen jaar in te sturen (doe dat voor 20 januari).