Logo
| opgericht 20 februari 1980
disclaimer | sitemap
 

Eerdere maanden

 

Fietser van de maand

 
 

Iedere maand worden er aan een clublid vragen gesteld, vergezeld van een foto, zodat we elkaar beter leren kennen.

Stuivertje wisselen. Ja het is alweer zover dat we de nieuwe fietser van de maand september aan een ieder van ons gaan voorstellen. Mocht het in de maand augustus om een kei van een kerel gaan, nu in deze fietser van de maand september maken we een switch naar de middengroep en laten we weer één van onze vrouwelijke leden het woord voeren. Zij is nog niet zo gek lang lid van de T.C. Excelsior, maar in korte tijd heeft zij op fietsgebied laten zien, dat zij haar “mannetje” staat. Over het algemeen fietst zij met onze fitte vutters mee, met andere woorden de middengroep. Toch is ze geen onbekende op fietsgebied, want samen met haar man Hans heeft zij al menig lange afstandsrit weg gepedaleerd. Ze schuwt dan ook geen uitdaging, wat in dit verslag naar voren zal komen. Ik wil bij deze nog een kijkje geven in wat zij zoal in het verleden gereden heeft. En dat is niet niks! Ik pik er vanuit de losse pols maar een paar uit. Te beginnen diverse IJsselmeertochten, verders diverse ritten in het hooggebergte, ook Luik – Bastenaken – Luik en als ik het goed heb De Ronde van Nederland heeft zij op haar naam staan. Men ziet een kilometer vreetster pur sang!  Maar de koek is nog lang niet op want buiten het toeren om weet zij zich met verscheidene hobby’s goed te vermaken. Het is dan ook van nature een beweeglijke vrouw. Daarom stop ik nu  met het opsommen van haar activiteiten, en geef ik, zo als het hoort, Adri Dekker het woord!!! 

Vragenlijst:
Naam: Adri Dekker
Leeftijd: 63 jaar


Wat vind je leuk aan toerfietsen:
Heerlijk fietsen vooral mooie routes door de natuur, maar ook met een groep op pad is leuk. Je bent niet gebonden aan vaste tijden, zoals bij andere sporten. Je kan je fiets pakken waar en wanneer je maar wilt. En ook als we met vakantie gaan nemen we de fietsen altijd mee.

Hoe bij TC Excelsior gekomen:
Hans is al een paar jaar lid en kwam steeds met leuke verhalen thuis. Vorig jaar deed hij mee met het NK tijdrijden en ben ik mee geweest om te supporteren. Het was reuze gezellig en van het één kwam het ander. Toch weer een fiets gekocht en lid geworden van de club.


Wat vind je leuk bij de T.C. Excelsior:
De saamhorigheid en gezelligheid onderling is super. Als ze te hard gaan hoef je maar een gil te geven en er wordt voor je ingehouden. En na afloop bij Hermien in de kantine nog even napraten.


Heb je nog een doel/wens voor ogen op fiets gebied:
Ja deze maand (september) gaan we naar Bedoin en ga ik proberen de Mont Ventoux voor de 2de keer te bedwingen. 20 jaar terug ging het prima; mij benieuwen of het nu nog lukt.
Wat is tot nu toe je leukste ervaring:
Dat is moeilijk aan te geven, want we hebben op fietsgebied zoveel gedaan. De Alpen, de Pyreneeën-reuzen bedwongen en de Dolomieten onveilig gemaakt. Luik-Bastenaken-Luik, noem maar op. Allemaal even spannend en leuk.

Heb je nog fietstips:
Zorg dat je altijd iets te eten en te drinken bij je hebt ook als je niet zo ver weg gaat. Maar dat zullen de meeste mensen wel weten..


Heb je nog andere hobby’s naast het fietsen:
Ja, ik wandel graag. We hebben in juli de strandzesdaagse gelopen. Verder borduur ik graag, maak ik kaarten en puzzel ik graag. Verder heb ik een spinnewiel waar ik ’s winters mee aan de slag ga. En als ik genoeg gesponnen heb is het breien geblazen, dus daar kom ik de winter wel mee door.

Eerdere fietsers van de maand bij TC Excelsior:

2010

Juli/Aug
Juni/Juli
Mei
April
Maart
Februari
Januari

Roy Zwart
Ronald Spoor
Peter Verver
Jan van Schie
John Schilling
Alex Ensink
Dirk Kruijff

2009

December
November
Oktober
September
Juli/augustus
Juni/Juli
Mei
April
Maart
Februari
Januari

Dirk Exalto
Remco Pechar
Henk Vaars
Henk Gotschalk
Andrew Platt
Ruud Schouten
Ron Vroom
Hans Dekker
Jan Rozenhart
Klaas Metzelaar
Kees van Kessel

2008

December
November
Oktober
September
Augustus
Juli
Mei/Juni
April/Mei
Maart
Februari
Januari

Auke Scholten
Louis Sluys
Sturm Linster
Joke Kruijff
Jos Slenter
John Schilling
Huub Scholtens Jasmijn van Kooten
Bert van Rijn

Jan Diependaal

Henk Kors


2007

December
November
Oktober
September
Juli-Augustus
Juni-Juli
Mei
April
Maart
Februari
Januari

Ben van Berk
Wout de Redelijkheid
Wim Westphal
Charles Schelfaut
Bart van As
John Holtkamp
Cor van Bourgonje
Jacques de Weyer
Jos Stevens
Piet Janssen
Herman Souverein

2006

December
November
Oktober
September
Augustus
Juli
Juni
Mei
April
Maart

Hermien Admiraal
Ineke de Redelijkheid
Willem Rison
Henk van Kimmenaede
George Westerman
Co Admiraal
Gerard van Sutphen
Noortje Redeker
Gerard van Bourgonje
Jacob Bruijn

 

 


© 2001-2008 Toerclub Excelsior | Site laatst aangepast op: 1/9/10 | Webmaster
Home - Toertochten - Fotoboeken - Angers - Sponsors - Gastenboek - Links - Contact - Disclaimer - Sitemap